Alles in eigen hand

Bij Memento Kaarten produceren we hoogwaardige kwaliteit rouwkaarten in onze eigen drukkerij met een team van specialisten waarbij de rouwkaarten worden opgemaakt in onze software. Me alles in eigen hand durven wij te zeggen dat we de beste service kunnen bieden in Nederland.

 

Eigen drukkerij

Met onze eigen drukkerij hebben we alles in eigen hand waardoor we zeer hoge kwaliteit snel kunnen leveren. Memento kaarten beschikt over hoogwaardige machines (HP indigo) in tweevoud waardoor we betrouwbaar zijn en de beste kwaliteit garanderen. Al onze rouwkaarten worden gedrukt op stevig papier (250 grams) in diverse hoogwaardige papiersoorten.

 

Eigen studio

Memento Kaarten staat niet alleen voor kwaliteit, maar vindt ook persoonlijk contact een belangrijke factor. Voor advies, vragen over de bestelling of DTP kunt u terecht bij onze studio medewerkers, zij begeleiden uw orders en staan iedere werkdag én op zondag voor u klaar. 

 

Eigen software

U krijgt een eigen shop omgeving in de look & feel van uw organisatie waar u (met de familie) de kaarten gemakkelijk kunt opmaken en bestellen. Deze editor en websites hebben we in eigen beheer. Continue zijn we in ontwikkeling om het proces van het rouwdrukwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de uitvaartondernemer.

 

Algemene voorwaarden:

De algemene voorwaarden.