Alles in eigen hand

Bij Memento Kaarten produceren we hoogwaardige kwaliteit rouwkaarten in onze drukkerij met een team van specialisten waarbij de rouwkaarten worden opgemaakt in onze software. Met alles in eigen hand durven wij te zeggen dat we de beste service kunnen bieden in Nederland.

 

Drukkerij

Met onze drukkerij hebben we alles in eigen hand waardoor we zeer hoge kwaliteit snel kunnen leveren. Memento kaarten beschikt over hoogwaardige machines (HP indigo) in tweevoud, waardoor we betrouwbaar zijn en de beste kwaliteit garanderen. Al onze rouwkaarten worden gedrukt op stevig papier (250 grams) in diverse hoogwaardige papiersoorten.

 

Studio

Memento Kaarten staat niet alleen voor kwaliteit, maar vindt ook persoonlijk contact een belangrijke factor. Voor advies, vragen over de bestelling of DTP kunt u terecht bij onze studio medewerkers. Zij begeleiden uw orders en staan iedere werkdag én op zondag voor u klaar. 

 

Software

U krijgt een eigen gepersonaliseerde shop omgeving van uw organisatie, waar u (met de familie) de kaarten gemakkelijk kunt opmaken en bestellen. Deze editor en websites hebben we in eigen beheer. Continu zijn we in ontwikkeling om het proces van het rouwdrukwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de uitvaartondernemer.

 

Algemene voorwaarden:

De algemene voorwaarden.