Wie zijn wij

Bij Memento Kaarten produceren we hoogwaardige kwaliteit uitvaartkaarten bij onze partner drukkerijen waarbij de uitvaartkaarten worden opgemaakt in onze software. Met onze optimale workflow durven wij te zeggen dat we de beste service kunnen bieden in Nederland. “Voor wie de regie wil houden, maar geen tijd wil verliezen!”.

 

Productie

Memento is voortgekomen uit de drukkerij DPP – nog steeds onze belangrijkste partner voor midden Nederland en de randstad. We begrijpen het drukkersvak. Met vaste partners die allemaal werken met dezelfde apparatuur zijnde HP Indigo digitale drukpersen, leveren de hoogste kwaliteit. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor we betrouwbaar zijn en de beste kwaliteit garanderen. Al onze uitvaartkaarten worden gedrukt op stevig papier in diverse hoogwaardige papiersoorten.

 

Studio

Memento Kaarten staat niet alleen voor kwaliteit, maar vindt ook persoonlijk contact een belangrijke factor. Voor advies, vragen over de bestelling of DTP kunt u terecht bij onze studio medewerkers. Zij begeleiden uw orders en staan iedere werkdag én op zondag voor u klaar.

 

Software

U krijgt een eigen gepersonaliseerde shop omgeving van uw organisatie, waar u (met de familie) de kaarten gemakkelijk kunt opmaken en bestellen. Deze editor en websites hebben we in eigen beheer. Continu zijn we in ontwikkeling om het proces van het uitvaartdrukwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de uitvaartondernemer.

 

Algemene voorwaarden:

Download
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 39.9 KB

Privacy policy:

Download
Privacy policy.pdf
Adobe Acrobat document 28.9 KB